26 ДНИ БЕЗ СЛЕДА от Емил Боев, който изчезна в Перник. Обходите ПРОДЪЛЖАВАТ

26 дни без следа от Емил Боев, който изчезна по време на празника „Сурва“ в Перник. И до момента се търсят следи и продължават обходите.

Продължаме да търсим Емил, каза пред БНР брат му Мартин Боев. Той посочи, че към момента не търсят в града, а в местностите наоколо.

На 25 и 26 февруари е предвиден нов обход. Сборният пункт е в 10 часа на улица „Физкултурна“ срещу Историческия музей в Перник. Там ще се координираме, каза Мартин.

„Това е планински терен, ходим километри и е хубаво хората да са подготвени – да са правили планински излети, да са ходили, да имат оборудване. Благодарен съм на всеки за желанието му да помогне“, посочи той в предаването „Преди всички“.

Идеята е всички следващи уикенди да се събираме и да го търсим, докато го намерим, обяви братът на изчезналия Емо. По думите му няма нова следа след последното видео, в което Емил се вижда до ферма в околностите на града.

Той сподели, че родителите им не са добре и са отчаяни. Все пак трябва да поддържаме надеждата, категоричен е Мартин.

Според него Емил не може просто да е решил да изчезне. Нито багаж е имал, нито се е свързал с някого, подчерта той и заяви категорично, че брат му не би причинил такова нещо на близките си. Мартин каза също, че брат му не е имал предварителен конфликт с някой.

Коментари

коментара