Отвратително и отблъскващо мероприятие на нахален политик: Как не го срам Кирил Ананиев, да използва Васил Левски, за да се добере до парламента отново?

Бившият депутат Кирил Ананиев, който най-вероятно повече няма да бъде в парламента застана на импровизираната ВИП трибуна в гр. Радомир, където се поднасяха цветя на Апостола на свободата на България Васил Левски по повод обесването му. 

Кирил Ананиев бе застанал наравно до представитите на местната власт – кмета на град Радомир Пламен Алексиев и председателя на Общинския съвет в Радомир Светослав Кирилов.

Хората се дразнят и ги ненавиждат, когато жадни за власт бишви политици, използват национални празници, фигури и символи за лични цели.

Самият лидер на ГЕРБ Емил Костадинов беше отишъл в публиката и чакаше с венеца си да му дойде ред и да подари цветята на Апостола, а дедо Киро седи изтъпанчен след официалните гости и какви ги търси там? Кой го прати на трибуната? Какъв е той? Вече не е нито депутат, нито никой. Доколкото излизат първоначални информации – няма да бъде повече депутат от ГЕРБ, поне от Перник, но това дори и без значение.

Какво прави Кирил Ананиев при представителите на държавата и местната власт? Защо не е при хората? Не се ли научихте да не използвате Левски, Ботев и други за жалките си политически цели?

Какво си мисли Кирил Ананиев, когато седи там? Че го гледат всички с възхищение? Не! Одумват го. Възмущават се. Виждат го колко е ненамясто. Предполагаме, че той се бори със зъби и нокти да е пак депутат и иска хората да го виждат, а централата да смята, че е много голямата работа, но не е мястото пред паметника на Васил Левски да се правим на кой е по-по-най за партийните листи.

Какво прави и депутатката Христина Георгиева от ГЕРБ (с червената коса) на официалната трибуна също е спорно, но хайде – тя е лидер на Жени ГЕРБ в цяла България и организационен секретар на партия ГЕРБ в Перник и може да приемем, че е представител на партията, но Кирил Ананиев дори не е член на ГЕРБ. Той е Господин Никой към днешна дата – нито депутат, нито кмет, нито областен управител – Н И К О Й. Един дядо, който може да уважи Левски от мястото, което е редно – при хората.

Престанете да използвате Левски и Ботев, за да ви гледат хората и да си мислите, че сте голяма работа! Дразните! Независимо от коя партия сте! Днес резила е на Кирил Ананиев – утре е на друг.

Просто имайте етика. Който трябва да спазва протокола – да го спазва. Другите – отивайте при хората и поднесете цветето си, наравно с тях.

Коментари

коментара