ГОВОРИ СЕ, ЧЕ: Червеният МИЛИЦИОНЕР Бойко Рашков повежда листата на десните в Перник

Говори се, че червеният милиционер Бойко Рашков-Дамаджаната ще бъде водач на листата на десните и ПП в Перник на предстоящите парламентарни избори на 2 април 2023 година. Ченгето, който арестуваше младите по време на демократичните промени в началото на 90-те години, сега ще бъде лице на промяната в Перник.

Говори се, че Бойко Рашков отново повежда кандидат-депутатската листа, след като и досега беше водач от партия ПП. Грешката не се поправя.

Още делят баницата

3:1 – в това съотношение май са разделили първите места в листите си “Продължаваме промяната” и “Демократична България”. Процесът обаче не е финализиран. “Разговорите вървят умерено прилично, но сме по средата”, разкри участник в тях. Споровете се разгарят и след протести на местни структури, които след изтичане на информация в медиите не били доволни от това към коя партия ги “пришиват”, разкриват източници до 24 часа.

Засега политическите централи на ПП и ДБ в Перник мълчат като пукали по темата Бойко Рашков. Дали им харесва милиционер да бъде лицето на плаката им?

Коментари

коментара