Страшен скандал! Кирил Ананиев предаде Бойко Борисов! Изхвърленият от листите на ГЕРБ стар депутат на тайна среща с бизнесмена Христо Ковачки

Страшен скандал ще гръмне в партия ГЕРБ, заради неморалното и политическо абсурдно поведение на стария им депутат Кирил Ананиев, научи ZaPernik.com.

Доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов по икономическите въпроси Кирил Ананиев е отишъл на тайна среща в друга партия, научи сайта ни.

Нека Бойко Борисов попита Кирил Ананиев бил ли е на 8 февруари сутринта при бизнесмена Христо Ковачки на среща на четири очи?!

Христо Ковачки знаете има партия близка до него – „БДЦ“, но помага и на Стефан Янев на последните избори.

Какво е търсил Кирил Ананиев при бизнесмена Христо Ковачки след като е разбрал, че вече няма да бъде водач на листата на ГЕРБ Перник, защото от миньорския град не го искат? Това, което достига до нас е, че Ковачки не се е вързал на напъните на „дедо Киро“ и само го е прослушал щателно. Ковачки не е от вчера в играта и внимава доста с опитите на залязващи политици да се хванат като удавници за сламка към него.

 

Бойко Борисов си отгледа змия в пазвата

Оказва се, че Бойко Борисов е отгледал змия в пазвата си в лицето на Кирил Ананиев. Да търчиш при други партии, след като собствената не те иска за водач на листата е повече от скандално поведение. Все пак Кирил Ананиев все още е член на ГЕРБ.

Изместен

Както zaPernik.com писа, другия близък до Бойко Борисов политик – Георг Георгиев ще оглави депутатската листа на ГЕРБ Перник. Местните се надяват да задържат монопола от пернишки депутати и на предстоящия вот – двама от четирима.

Кирил Ананиев е с много нисък рейгинг в Перник, сочи проучване на ZaPernik.com. Той няма добавена стойност за листата на ГЕРБ и затова няма да е неин водач, а с предателския си ход да тича до бизнесмени на други партии се очаква да изхвърчи изцяло от листата на ГЕРБ.

Затова ли търси място другаде? Ще се пробва ли и при Стефан Янев, който също е в близки отношения с Христо Ковачки? Ще стигне ли до Корнелия Нинова и БСП?

Следим темата!

Коментари

коментара