Братът на изчезналия Емил Боев в Перник: Спираме обходите

Братът на изчезналия в Перник по Сурва Емил Боев съобщи в профила си във фейсбук, че се спират обходите за търсенето на изчезналия младеж. Целта според думите му е нещата да се правят ефективно. Той уточни, че през уикенда ще се направи един ударен обход, а доброволци, включително и той, остават на линия да реагират веднага при подаден сигнал. 

Мартин публикува снимка на брат си, на която той е със същите дрехи както и по време на изчезването му.

Ето какво написа Мартин Боев: 

Здравейте,
След доста мисъл по темата решихме, че за седмичните дни засега спираме с обходите – на този етап сме :
– прекалено разцепени като часове, в които можем да ходим
– доста от хората, които познават терена не могат вече 10ти ден да са на линия 24/7
– Студовете са прекалени в момента, снегът е висок и трудно се вижда какво е под него
– всички трябва да съберем нови сили и да се подготвим за нови походи, като погледнем семейство, работа и всичко, което беше пренебрегнато 10 дена досега
– за да може да обходим наистина ефикасно една област трябва да сме минимум по 15 човека на едно и също място по едно и също време.

Идеята ми е на този етап да направим уикенда пак един ударен обход, с график, с ясен маршрут, който ще постна тук и в групата и с ясна комуникация. Ще ползваме тези делнични дни за да измислим къде точно, и по какъв начин, като веднага щом е ясно ще се постне в групата за да се дообсъди.

Засега ще останат няколко човека на терен, за да са на бърза реакция, както съм и аз, за сигнали подадени през телефона или до мен.

Информирайте всички приятели и познати – сърдечни благодарности за всички ОГРОМНИ усилия на десетките хора дотук – извинявам се лично ако поради липса на организация някой е дошъл и не е почувствал достатъчна организация, че да е полезен, наистина се опитвам да го подобря.
⚠️НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ⚠️
⚠️СЕГА СПОДЕЛЯНИЯТА И ВСЯКАКЪВ ВИД ОНЛАЙН ГЛАСНОСТ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ГЛАВНА СИЛА НА НАШЕТО ИЗДИРВАНЕ – НЕКА СЛУЧАЯ НЕ ИЗСТИВА⚠️
⚠️С ОПРЕДЕЛЕНИ ДОБРОВОЛЦИ РАБОТИМ ПО СПЕЦИФИЧНИ СИГНАЛИ И ВСИЧКО КОЕТО ИМАМЕ ДОТУК КАТО СЛЕДИ, ХОРА, И ЛОКАЦИИ⚠️
⚠️ЛИЧНО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА РАБОТЯ С ПОЛИЦИЯТА, И МАКСИМАЛНО ЗА ТОВА ТЯ ДА ЗАСИЛИ ДО КОЛКОТО МОЖЕ УСИЛИЯТА СИ⚠️

Просто за мен е много важно да го правим ефикасно и смислено – аз се моля и надявам да не е навън по тези времена, нито пък вече имаме някаква критична индикация че е.
Моля ви, ако някой има предложения, мнения и критики, нека са тук отдолу, за да можем ясно да разберем как да направим цялото нещо по-добро, което е най-голямото ми желание.

Коментари

коментара