9 ДНИ БЕЗ СЛЕДА: 100 000лв. за този, който открие Емил Боев жив

Ще дам 100 хиляди лева на човека който открие Емил жив или предостави физическо доказателство достаъчно да го намерим жив.

Това обяви Мартин Боев – братът на изчезналия в Перник по фестивала Сурва 25-годишен Емил, който в момента всички търсят безуспешно.

Мартин пбликува клип, в който заедно със съсипаната си от мъка майка обявява отчоаянаия си ход след деветдневно безуспешно търсене. Той моли да не притесняват излишно майка му.

„Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид че няма да приемаме това като доказателство.
ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ:
0886695116
Умолявам ви да НЕ притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали които не са Емил – всеки сигнал ще мине през мен лично след като е даден на телефона.“ – пише Мартин Боев.

9 дни Емил е в неизвестност. Точно толкова дни продължи и издирването на 12-годишния Сашко само допреди месеци, който се изгуби в гората над Профилакториума. Припомняме, че ден преди той да бъде намерен, бащата на Сашко също обяви награда от 100 000лв. Припомняме, че Сашко бе намерен в гориста местност на ръба на силите си, но жив, от доброволци от клуба по парапланеризъм, а точната му локация бе определена именно от радиестезист.

Ето какво публикува семейството на Емил Боев във фейсбук:

Коментари

коментара