БЮРО ПО ТРУДА: Търсят лекари за спешното в Перник, строители, служители на пощенски станции и още…

Кадри: zapadno.com

Между 2500 и 2600лв. работна заплата се предлага за лекар в Спешна медицинска помощ в град Перник. Обявата е от Бюрото по труда, а за длъжността има две свободни позиции, разбра ZaPernik.com. 

Това е най-високата заплата, която e обявена към момента на пернишката трудова борса.

Още трима лекари се търсят за работа в Перник, като е упоменато, че възнаграждението е „по договаряне“. Търсят се и двама санитари на заплати от по 780лв. Перник има нужда и от един ветеринар, като предлаганото заплащане е в размер на 1300лв. месечно.

Най-мното са свободните работни места в тежката промишленост и в строителството, като там се набират цели бригади – по 20 човека. Търсят се шофьори, пазачи, като най-високоплатени са монтажниците и заварчиците.

Има свободни позиции за готвачи, сервитьори, продавач-консултанти и т.н.

Училището в пернишкото село Ярджиловци пък си търси учител по БЕЛ по заместване. Нужно е кандидатът да има висше образование, да знае английски език и да работи с компютър. Заплатата е в размер на 1486лв.
Търсят се още възпитател, учител в занималня, психолог.

На Борсата са обявени и свободни работни места за служители в пощенски станции в околните села на непълен работен ден.

Търсят се служители на пощенска станция на 4-часов и 7-часов работен ден в град Перник и селата Рударци и Расник, както и в квартал Бела вода. Заплащането е минимално – между 390 и 780 лв.

Подробности да всички обяви можете да видите в Бюрото по труда в Перник. 

 

Коментари

коментара