Шести ден по следите на Емил Боев в Перник

Шести ден няма следа от изгубилия се в Перник 25-годишен Емил Боев.

Младежът е обявен за общодържавно издирване, като в търсенето са мобилизирани полицейски част, доброволци, термокамери, кучета и хеликоптер. Претърсва се парче по парче района на Перник.

По-рано излезе информация, че Боев е засечен на една от охранителните камери в града в посока гората. Бащата на момчето е убеден, че точно това е синът му.

„Аз го видях лично. След полицаите аз бях първият човек, който изгледа това видео. Вижда се, че е на 100% синът ми“, каза бащата на издирваното момче Емил Боев.

На камерата се виждало, че младежът е дезориентиран, вероятно пиян.
Емил изчезна сред тълпата в първите дни на фестивала Сурва.  Той е облечен в камуфлажно яке, с дълга коса и брада, висок е 180 см.

„Отново има десетки полцаи на терен. Разширява се периметърът над местността „Войниковец“, за да се обходят терени, които евентуално не са били обхождани“, каза пред бтв кметът на Перник Станислав Владимиров.

Припомняме, че това е поредният случай на изчезнал човек в Перник в рамките на няколко месеца. Към края на миналата година се изгуби 12-годишния Сашко, който бе открит жив в гората след 9-дневно издирване. Именно спасителите на момчето аутист сега издирват и младежа от София.

Коментари

коментара