Зрелищна церемония ЗАВРЪЩАНЕТО в Перник за СУРВА 23

„Завръщането“ – така е наречена зрелищната церемония по официалното откриване на фестивала Сурва 2023 в Перник. След две годишно прекъсване пернишкият фестивал се завръща с още по-голям интерес, брой участници и силни емоции. 

Стартът на откривянето започва в 18:00ч. тази вечер пред Двореца на културата. Перничани и гости ще видят спектакъл и 3D mapping шоу, продуцирано от приятелите ни от Elektrick.me.

За тези, които не успеят дап рисъстват на живо, могат да проследят шоуто на лайв стрийминга във Facebook страницата ни, YouTube канала (на линк https://www.youtube.com/watch?v=PvYM614O9GE), Канал Струма и интерактивната телевизия на VIPNET – Pernik.

Международният фестивал на маскарадните игри „Сурва“ се организира от Община Перник и фондация „Култура Перник“ под патронажа на Президента на Република България Румен Радев, с финансовата подкрепа на Министерство на културата и Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria, „Конкурс за субсидии за проекти с национално значение за 2022 г.

Коментари

коментара