ЗАТИШИЕ ПРЕД СУРВА: Скоро това място ще закипи от живот – ВИДЕО

Както вече ZaPernik.com писа, Мемориала нап лощад Кракра Пернишки ще закипи от живот, превръщайки се в зона за забавления и ще посрещне стотици перничани и гости. 

Днес, Петък, е официалното откриване на XXIX МФМИ „Сурва“ 2023 г. А Мемориала на миньорския труд – един от паметниците символи на Перник – ще отвори вратите си за всички.

След откриването на фестивала DJ Mascota и D-TRAX ще зарадват почитателите на електронната музика със своите авторски парчета в Мемориалния комплекс. Събитието ще започне в 19:30 ч. и е с вход свободен.

От 11:00 ч. до 16:00 ч. в събота и неделя мемориалът ще бъде изпълнен с детски усмивки и забавления с аниматори. Съботната вечерна програма ще започне веднага след приключването на маскарадните дефилета с фолклорен концерт с участието на ансамбъл „Хоро“, Танцова формация „Кракра“ и Танцова формация „Зора“. След тях пък перничани и гостите на града ще се забавляват с Берковската духова музика. Закриването на фестивала също ще започне веднага след дефилетата и ще предложи много изненади на гостите на Сурва.

Вижте ВИДЕО ТУК

Коментари

коментара