България ОТКАЗА да спаси живота на Наталия от Перник. С неистови болки отпътува за Турция. Дано ДА ОЦЕЛЕЕ по пътя

Тъжната новина сподели мъжа на младата майка във фейсбук.

43-годишната Наталия страда от тежка диагноза – рак на стомаха. Със съпруга й Наско ги събира трагедията – той е загубил първата си съпруга и две деца при пожар, а Наталия също е загубила първия си съпруг. От новия живот на Наско и Наталия се ражда момиченце. Щастието им обаче не трае дълго, след като на Наталия откриват рак.

Изпълнени с надежда и с подкрепата на много перничани и българи, семейството започна борбата си с коварната болест, а със събраните средства Наталия успя да справи терапии в Турция и се върна.

Ето какво пише преди минути Наско във фейсбук:

„За съжаление, мили приятели тази сутрин имам лоши вести за вас. Наталия Миткова тази нощ след почти две денонощия подобрение, отново получи „ILEUS“ тоест запушване на червата, но този път хирурзите са казали, че без оперативна намеса няма да се получат нещата.Но този път не поискаха да я приемат и в Токуда,а след това и във ВМА отново и бе отказан прием и операция.Затова със сълзи на очи и с неистови болки, тя отпътува тази сутрин за Турция, където се надяваме въпреки влошеното и състояние проф.Мутлу Демирай да я приеме в болница Медикана и да й окаже нужната помощ, както оперативна, така й терапевтична.
Молим се да оцелее по пътя и няколко часовото пътуване, явно надеждата на нас българите оттук нататък е чужбина, досега само за набавяне на средства за издържане на семействата ни, а сега вече и за лечение.Държавата ни в такива случаи абдикира от грижата си за нас, макар наистина добре квалифицираните специалисти, които има тук.
Нека не абдикираме от подкрепата си за съпругата ми, нека отново я покрепим с молитва, споделяне и финансова помощ.
Ако нашето семейство има късмет Наталия да оцелее и пристигне в Турция и бъде приета за операция и интензивна грижа, ще предоставим офертите за това допълнително лечение.“

Банкова сметка
Банка ДСК
IBAN: BG09STSA93000029470953
BIC: STSABGSF (в лева)
Наско Алексиев Митков
Nasko Alexiev Mitkov
(съпруг на Наталия)
🍀Revolut: @nasko46d7
0876373936
☘PayPal: [email protected]
paypal.me/NMitkova79
🍀 да поставите дарителска кутия
🍀да споделим #ЖивотзаНаталия

Коментари

коментара