Димитър Колев ОБИДЕН! Бившият председател на ОС Перник няма да яде от коледния общински банкет, стига му само да обядва със стария шеф на скандалната общинска фирма „Жилфонд“ Коце

Бившият председател на Общински съвет Перник Димитър Колев е отказал да присъства на банкета на Община Перник, който се провежда на 9 декември 2022година, научи ZaPernik.com.

Според предварителна информация, Димитър Колев не си е запазил куверт от 45 лева за банкета и публично е заявил, че отказва да седи на една трапеза с кметския екип.

Димитър Колев днес е обиден затова, че загуби доверието на групата общински съветници и формално подаде оставка като председател на Общински съвет Перник, но реално бе принуден да напусне поста си, усещайки, че губи почва под краката. Неговото място зае Денислав Захариев от ГЕРБ.

Димитър Колев днес работел в хотел Родина в София, като шеф на чистачките и охраната, коментират в Общинския съвет Перник. Няма срамна работа. Колев идвал изключително рядко в центъра на Перник и обядвал с дружката си – бившия шеф на скандалното общинско дружество „Жилфонд“ Коце.

Банкетът на Община Перник ще се проведе в хотел Струма, но едно е сигурно… Димитър Колев няма да присъства на него.

Коментари

коментара