Феновете събраха само 1600 лева за МИНЬОР. На извънредно събрание решиха: Мир с кмета, връщаме любимия му директор Велизар Димитров и чакаме големите пари

Фенове на футболния отбор „Миньор“ са направили събрание вчера, на което се е установило, че цялата събрана подкрепа от поддръжниците на отбора е 1600 лева. С тези пари отбора може да живее точно от един до два дни. На събранието са присъствали емблематични за феновете лица като Дадо, Аци, Буферо и Пешо Тролейо.

Поради липсата на интерес на феновете да плащат за любимия си отбор, ръководството на фен клуба са достигнали до извода, че няма смисъл да воюват с кмета на Перник Станислав Владимиров, който обеща повече общински пари да не отиват в отбора.

За да умилостивят кмета, феновете излизат с предложение: изпълнителен директор на „Миньор“ да се върне отново Велизар Димитров. Те знаят, че това е любимия директор на кмета на Перник. Феновете обещават, че повече няма да го освиркват и гонят от Стадиона на Мира, както направиха преди месеци.

С този ход, феновете разчитат, че когато се върне Велизар Димитров начело на клуба, финансовите постъпления към жълто-черните ще бъдат възобновени.

Следим темата!

Коментари

коментара