Продадоха футболист на Миньор за 100 000 лева

Халфът на ФК Миньор-Перник Емил Цанов със сигурност ще бъде продаден и ще напусне отбора на перничани, разбра zaPernik.com. Той вече ще играе за ЦСКА 1948. Трансферът е за малко над 100 000лв., които ще влязат по сметката на ФК Миньор на три транша, разбра zaPernik.com.

До продажбата на футболиста се стига с общите усилия на бившият изпълнителен директор на Миньор Велизар Димитров, който бе изгонен от феновете на Миньор и секретаря на общината Мартин Жлябинков.

Вече стана ясно, че от пернишкия клуб си тръгва и голмайсторът Методи Костов. Това съобщиха от официалната страница на клуба, които са разтрогнали вече договора му. От клуба съобщиха още, че Костов е изявил желание за се прибере в родния си град по семейни причини.

„През настоящия сезон Джек записа 1507 минути в 17 мача с „жълточерната“ фланелка и се отбеляза 6 гола.
ФК Миньор изказва огромни благодарности на централния си нападател и втори капитан на тима, като му пожелава здраве, късмет и бъдещи успехи във всяко едно начинание“, пишат от клуба.

Не е ясна обаче и съдбата на останалите футболисти на перничани. Неофициално още няколко играчи ще свалят жълто-черната фланелка. Спрягат се имената на Християн Казаков, Стелиън Георгиев, Божидар Томовски, както и Александър Праматаров.

Коментари

коментара