Антония Петрова и отмъщението на пластичния й хирург

Корекциите по лицето на някогашната Мис България Антония Петрова спокойно могат да бъдат окачествени като „отмъщението на пластичния хирург”. Не е ясно кой е докторът, при когото ходи блондинката, но той определено се е изгаврил с перничанката, писа „Уикенд”.

Лицето на настоящата юристка е покъртително. Устните й са огромни и на грудки, скулите й също са плашещи, а носът е като правен в час по труд и техника. Ноздрите й живеят всяка собствен живот и сочат на различна посока.

Някогашната моделка буквално се е обезобразила с интервенциите. Не е ясно дали е доволна от корекциите си или мисли да съди хирурга си.

Как мъжът й не я скастри и да спре да се загрозява?! Когато спечели конкурса „Мис България” през 2009 г. беше красавица в сравнение със сега. Много е страшна и не знам защо близките й не я посъветват да се огледа и да спре да се обезобразява” – коментират в социалните мрежи.

Антония е първата ни миска, която спечели конкурса, имайки силикон в бюста. След нея стана нормално титлата да печелят тунинговани красавици. Дълги години Тоца имаше само имплантите в гърдите си, но след раждането на първия си син Благовест, когото нарича Бест, започна с посещенията при пластичния си хирург, които стават все по-инттензивни.

Кой ли лекар дерматолог си е „оставил ръцете” върху лицето на пернишката мис? Той или откровено я е мразил, или е некадърен, че й е причинил това! „Мис България 2009” с право може да осъди хирурга си, защото ноздрите на носа й са различни и криви и това си пролича на една от последните й снимки, където се хвали, че е пред завод на „Ферари” в Италия.

Устните й, особено горната, приличат на набръчкани стафиди, а и с леки „кратери” между гънките. Абе, откъдето и да го погледнеш, положението е страшно. Тя няма 40 години, а изглежда като леля на една Шакира, например, която е на 45. Ноздрите й имат форма на петоъгълна призма”, коментират из мрежата.