Перник се страхува

Софийският градски съд пусна под домашен арест сина на заместник-окръжния прокурор на Перник.

Васил Михайлов беше задържан, след като преби и счупи челюстта на треньора по футбол Румен Андонов. Той е обвиняем за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди и закана за убийство. Местните хора твърдят, че прокурорският син е пребивал системно хора, но от страх те не са подавали жалби.

По думите на съпругата на Андонов – Марияна Николова, 4 месеца след побоя той се страхува да застане пред камера, именно заради променената присъда.

Не мога да повярвам, че мярката за неотколение е променен и той е на свобода. Защото за мен това, че той е под домашен арест, означава, че е на свобода”, каза Николова.

Дъщерята на пребития мъж твърди, че е видяла Васил Михайлов навън, въпреки че домашния арест. “Той отново ще излезе и ще направи това, което иска да направи. Той е научен, че е недосегаем. Може би едва тогава, когато се случи нещо непоправимо той ще влезе там където трябва”, каза още Николова.

По думите й има хора, дали свидетески показания, има и повдигнати обвинения, но няма заведени дела срещу него. “Единствените, завели дела сме ние и още едно момче, което е било пребито почти до смърт и чиято приятелка е била заплашена с убийство”, поясни съпругата на Румен Андонов.

Коментари

коментара