Мръсното копеле Асен Блатечки идва в Перник

Смесица между психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу. Така е описан спектъкълът „Мръсното копеле“ с участието на Асен Блатечки в главната роля. Перничани ще имат възможност да го гледат на сцената в Двореца на културата на 6 октомври от 19:00ч., но и да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице?

6 ОКТОМВРИ 2022Г., 19.00ч.
„МРЪСНОТО КОПЕЛЕ“
Автор: Жорди Галсеран
Режисьор: Пламен Панев
Участват: Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов, Христо Бонин
Билетите вече са в продажба.
За резервация и контакт, билетна каса: 076 603 203

Липса на емпатия, повърхностен чар и високо самочувствие са само част от чертите, които могат да формират, както един сериен убиец, така и най-успешния мениджър.
За това не е изненада, че идеите на шведски психолог, използвани от испанския драматург Жорди Галсеран, получават толкова добронамерен прием сред зрителите.
В една от последните си постановки, режисьорът Пламен Панев направи своята версия на текста му и покани Николай Урумов, Асен Блатечки, Светлана и Христо Бонин да станат част от екипа на комедията, която е чудновата смесица между психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу.

Ярката комедия „Мръсното копеле“ е спектакъл, фокусиращ се върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане.

Спектакъл, изпълнен с много интрига, много изненадващи обрати,много смях, забавление и различни типажи. А зрителите имат възможността да участват с предположенията си как ще завърши той – кой е подставеното лице?

Будете съучастници в това забавление!

Коментари

коментара