Плакат осмива пернишкия политик Милан Миланов

Днес, 20 септември 22г., се проведе заседание на Общински съвет Перник, но избраните да решават съдбата на перничани общински съветници не се вълнуваха от 41-те важни точки на дневния ред, а от нещо, което разфокусира вниманието им.

На входа на заседателната зала на Общинския съвет, както и на няколко места из града бяха залепени плакати, на които е изобразен общинския съветник Милан Миланов, облечен в народна носия, седнал на маса, отрупана със съдове за храна и напитки в старовремски стил. Авторът на плаката е добавил текст: „Вече 25 години ям на тази маса„.

Афишът е тема номер 1 из центъра на Перник

Милан Миланов е общински съветник и политик откакто се помним. В нашия сайт го наричаме „вечния политик„. Последните години обаче кариерата му доста се изостри, след като стана враг номер 1 на председателя на Общински съвет Перник Димитър Колев.

Дали Димитър Колев седи зад плаката – не можем да кажем към този момент,но факта, че плаката се появи в деня на заседание на общински съвет, ясно говори, че най-вероятно е изработен от човек, свързан със Съвета.

Междуличностна война

Факт е обаче, че враждата между Милан Миланов и Димитър Колев е толкова голяма, че занимава съзнанието на Общинския съвет на града ни повече, отколкото точките, по които заседава съвета.

Миланов загуби позиции

Припомняме Ви, че миналата седмица, може би като жертва на тази вражда Милан Миланов изпадна от поста си директор на пернишкия музей. Формалното обяснение на Община Перник бе, че той е временно назначен и по закон трябва да се направи конкурс за мястото му.

Ще остане ли Димитър Колев?

Димитър Колев пък е председател на Общински съвет Перник. От известно време в Съвета се говори, че ще бъде сменен, но все още си е на поста. Очаква се тази смяна да се случи след изборите. Така може би двамата врагове ще дадат големи лични жертви – Милан Миланов  ще изгуби музея, а Димитър Колев ще загуби поста председател на Общински съвет.

Какво ще стане – zaPernik.com следи темата!

Коментари

коментара