Новини за Наталия, която се бори за живота си в Истанбул

Наталия от Перник, която замина за лечение в Истанбул вече в минала първите курсове на химиотерапия. Състоянието й е добро въпреки болките, съобщи съпругът й.

В момента дори жената се възстановява извън болницата при приятелско семейство, това е добра новина, тъй като ще отпаднат част от разходите за престой.

Въпреки това борбата на Наталия за живот продължава, продължава и събирането на средства. Нужни са още малко над 50000лв. за да се излекува и да се прибере здрава при семейството си.

Ето какво написа съпругът на Наталия:

„Добро утро, приятели!Дойде есента, времето застудя , а с това и грижите ми към нашето ангелче Ади ,семейния дом и домашните ни любимци се увеличават.Все по-малко време ще ми остава да ви споделям информация за състоянието на Наталия.
Тази сутрин след разговора с нея, тя изглеждаше малко по-добре от обикновено след химиотерапия.Пари й постоянно и я боли в областа на корема,там където са разсейките,но лекуващият я професор е казал ,че това означава ,че атаката им спрямо карцинома дава резултати,затова е така.Предписаните обезболяващи и лекарства против повръщане я държат в що годе добро общо състояние.Храни се и са и дали възможност да не стои в болницата и сега е в наше приятелско семейство в Инстанбул, където отсяда за спане и посещава болницата през деня.От тази гледна точка ще отпадне поне разходът 500€ за болнично легло на ден.Ако момичето ми продължи да се бори по този начин, ще останат разходите за химиотерапии на стойност от около 144000 лв. и разходите за предписаните лекарства,които са не повече от 1000 лв. на седмица.Борим се за общата сума от около 160000 лв. ,за да завършим лечението, като не ни достигат малко повече от 50000 лв.
Вярвам , че все още има добри хора , които не са успяли досега да научат нашата история в борбата за оцеляване и ще намерят начин да ни помогнат да доведем борбата до край и Наталия да се върне при нас оздравяла.
Обръщам се както към обикновените хора така и към хората от бизнеса както в нашия град и околностите ,така и в цяла България НАПРАВЕТЕ ДОБРО И БЪДЕТЕ МИЛОСЪРДНИ.Там където всички ще отидем рано или късно,няма значение материалното, има значение как си живял и какво си оставил като постъпки в живота си.А вие ще помогнете две деца да видят отново майка си жива и здрава.

Дарителска сметка:
BG86RZBB91551009834290
КBC банк
Наталия Миткова

Алианц Банк
BG46BUIN95611000705322
BUINBGSF
Фондация Павел Андреев
Дарение за Наталия

Коментари

коментара