Само в ZaPernik.com: Куката снима филм в Перник, засече се с кмета Владимиров в първия учебен/снимачен ден

Актьорът и режисьор Мариан Вълев, познат като Куката от хитовия сериал „Под прикритие“ снима новия си филм в Перник, разбра ZaPernik.com. 

Първият учебен ден бе и първият снимачен за екипа на Вълев. Продукцията, в която участват не само млади, но и много познати български актьори ще се снима в града до неделя. Утре в снимачния ден ще се включи и Любо Нейков, който има роля в лентата.

Екипът на Вълев вече събира погледите на перничани докато снима на топ локации в града като Минната дирекция, централния площад, Двореца на културата и други.

Историята на филма е за момиче, което мечтае да стане певица и преследва мечтите си. Някъде по пътя към тези мечти тя намира приятелство. На финала е изправена пред важен, духовен, личностен избор – дали да избере сбъднатите си мечти или приятелството.

Докато снимаха в района на хотел Струма, Вълев видя кмета на Перник Станислав Владимиров и вицепремиера Атанас Пеканов, които  какот писахме по-рано имаха делова среща. Управниците се спряха при екипа на Куката за поздрав, а актьорът режисьор представи екипа си.

Коментари

коментара