Един прекрасен 15 септември в кв. Изток

В най-голямото пернишко кметство Изток посрещнаха с много настроение първия учебен ден – 15-ти септември. Училища и детски градини се подготвиха за празника. В Гимназията за преподаване на чужди езици „Симеон Радев“ имаше музикална програма с песни и хора. Гост на тържеството бе кмета на кв. Изток Десислава Стоянова, която поздрави присъстващите учители и ученици.

По-късно Стоянова отпразнува първия ден на учебната година и с децата от детска градина „Българче“. Ето какво каза  Стоянова:

„Един прекрасен 15 септември изпълнен с много емоции и настроение. Ден специален сред малки и големи. Ден, който обещава много успешни хора и оставящ следа в живота ни.
Нашите деца, нашето бъдеще! Нека ги подкрепяме и се гордеем с тях! Нашите учители дали ни толкова много и изградили всички нас като хора! Родителите застанали до децата си и винаги развълнувани и подкрепящи ги!
Честита нова учебна година! Празник оставил следа във всички нас!
Благодаря за поканата на ГПЧЕ „Симеон Радев“ и ДГ №6 „Българче“, които ни върнаха в онези най-прекрасни години на детството и училищния звънец!“

Коментари

коментара