Голям зрителски интерес на дербито Спортист/Драгичево – Металург/Перник

Голям зрителски интерес предизвика дербито между отборите на ФК“СПОРТИСТ“/Драгичево/ и ФК“МЕТАЛУРГ“/Перник/ . Срещата завърши с резултат 1:0 за домакините от „СПОРТИСТ“, разбра ZaPernik.com.

Двата отбора са най-силните в първенството, като миналата година завършиха на първите две места в групата. Тогава Драгичевци станаха шампиони, а Металурзите им дишаха във врата с второ място.

Голът за Драгичево падна в 60-та минута на мача от крака на Влади Любенов след корнер. След попадението  темпото на терена се усили и домакините  упражпиха натиск, но така и не успяха да отбележат нов гол.

Мачът се игра на терена в село Рударци при много голям зрителски интерес. От близо играта следеше запаленият фен на футбола – кметът на Драгичево Виктор Викторов.

Това е втора победа за отбора на Драгичево в тазгодишното първенство. Следващата среща на „Спортист“ ще бъде  гостуване на „Ботев“ – Друган.

Благодарим на отбора за мъжката игра и на публиката за подкрепата – сподели след мача кметът на Драгичево Виктор Викторов.

 

 

 

 

Коментари

коментара