Второ дарение за Профилакториума в Перник от Mr.Bricolage

Mr.Bricolage направи своето второ дарение на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация в гр. Перник.

Дарението е под формата на стоки – санитария, инструменти за боядисване, грунд, подови настилки и осветителни тела, на стойност 5000лв.

Директорът на лечебното заведение Емил Ненков заяви, че дарението ще бъде използвано за ремонта на 9 болнични стаи от втория етаж на здравното заведение, където се намират пациенти за рехабилитация и продължително лечение, след прекаран инсулт и други неврологични заболявания. Ремонтът ще се извърши със собствени сили от екипа на болницата и ще приключи след около месец.

По това време, на 30 септември, се предвижда и откриването на новия магазин Mr.Bricolage в гр. Перник – дванадесетият магазин на марката в страната, който ще бъде част от новия Ритейл парк Перник Плаза.

Mr.Bricolage направи своето първо дарение на СБПЛР – Перник преди една година, когато бяха ремонтирани 3 болнични стаи. Това беше принос за позитивната атмосферата в лечебното заведение, с което се подобри качеството на грижа за пациентите и бяха създадени по-големи удобства за персонала.

Коментари

коментара