Кметът на град Батановци призова за помощ

Кметът на град Батановци Радослав Петров се отзова  в помощ на благотворителна кампания за спасението на Наталия, която страда от рак на стомаха.

Приятели нека се отзовем, никой не е застрахован, нека направим така че поредния млад ЧОВЕК, майка и съпруга продължи живота си със своето семейство, и приятели.
Всеки го заслужава!
От всички нас зависи!“  – призова кметът на Батановци Радослав Петров.

Съпругът на Наталия – Наско съобщи, че прави опит с помощта на кметовете на Перник и Батановци да организира зала, за да може тези,  които се отзоват на помощ на Наталия да си изпълнят през почивните дни ангажиментите за сватби, кръщенета и др.тържества. Идеята е до десетина дни залата вече да функционира.

Ето и пълното обръщение на Наско:

„Обръщам се към всички мои познати и приятели музиканти,певци и танцьори.Моля прочетете до край! Някои от вас сигурно вече са разбрали,че по време на бременността с дъщеричката ни,съпругата ми Наталия Миткова заболя от рак на стомаха.Той бе премахнат и в продължение на три месеца тя бе на много тежка химиотерапията.Отслабна с 40 кг. и се хранеше с по една лъжичка пюре като начало.Захранването мина започна малко повече да яде,но отслабна още.Наложи се нова операция в Стара Загора,след която се разбра,че видът на нейния рак е толкова силен,че е продължил да се развива по време на химиотерапията и й бе дадено време за живот 6 месеца и новите разсейки,поне в България не смеят да ги оперират.Започнахме кампания за набиране на средства за лечение и операции в Израел или Турция.Но няма да успеем в необходимия срок да съберем цялата сума за лечение и евентуално за следоперативното възстановяване.Хората,които лично ме познават знаят каква трагедия преживях преди пет години,когато починаха покойната ми жена и двете ми момченца на 6 и 8 годинки.Сега след няколко неуспешни опита инвитро имаме дъщеричка на почти една годинка,която не искам да остане без майка.Те са моят живот те са моята борба за оцеляване.

Затова ви моля в името на нашите деца,нашите семейства и всичко,което ни кара да живеем нека направим един благотворителен концерт в помощ на съпругата ми,на мен самия и нашето ангелче.

Ще се помъчим с помощта на кмета на град Батановци Radoslav Petrov и кмета на град Перник да организираме зала,като естествено ще я запазим за през седмицата,за да може тези от вас които се отзоват да си изпълнят през почивните дни ангажиментите за сватби,кръщенета и др.тържества.И ще се помъчи да го направим да се случи до десетина дни.Утре евентуално ще мога да кажа за коя дата е запазена залата и много ще се радвам да се свържете с мен,за да уточним детайлите ако решите да пеете,свирите и танцувате за спасението на една майка и нейното семейство.За връзка с мен 0876373936 .Благодаря ви предварително приятели.Обичам ви живи и здрави бъдете.Споделяйте!“

 

 

Коментари

коментара