Парите за лечението на Катрин са СЪБРАНИ, но има проблем…

Необходимите средства за лечението на младата майка от Перник – Катрин са събрани. Те обаче не могат да бъдат изцяло оползотворени, разбра ZaPernik.com. 

От групата „Бъдеще за Катрин“ съобщават, че ПРИКЛЮЧВАТ набирането на средства по дарителската сметка на Катрин, тъй като необходимата сума е събрана. Катрин ще постъпи на лечение в болницата в катедрата по хематология към Националния хирургичен център „Пирогов“ в Москва на 24 октомври, тази година.

Според договора с банка ОББ с постъпилите средства в дарителската сметка ще бъде платено лечението на Катрин в Москва и самолетните билети на нея и един придружител.

Заради  войната с Украйна обаче разходите по престоя й в Русия не могат да бъдат покрити със средствата от банковата й сметка заради забраните.

От „Бъдеще за Катрин“ пуснаха друга алтернативна банкова сметка, с която Катрин може да разплаща разходите си по престоя в Москва.

Ето какво написха от групата:

Скъпи приятели, 🕊️🕊️🕊️
благодарим на всички, които подкрепиха каузата на „Бъдеще за Катрин!
Щастливи сме да ви съобщим, че с общи усилия парите, за едномесечното лечение на Катрин в катедрата по хематология към Националния хирургичен център „Пирогов“ в Москва, са събрани! Поради тази причина приключваме набирането на средства в дарителската сметка, обявена при стартирането на кампанията „Бъдеще за Катрин“.
Катрин ще постъпи на лечение в болницата на 24 октомври, тази година! Това стана възможно благодарение на всички вас и на вашата подкрепа! Ще ви държим в течение за състоянието й, когато това се случи.
Според договора с банка ОББ с постъпилите средства в дарителската сметка ще бъде платено лечението на Катрин в Москва и самолетните билети на нея и един придружител.
За съжаление поради това, че дестинацията на пътуването е Русия и има наложени санкции, заради войната с Украйна, които забраняват да бъдат осъществявани директни банкови преводи към руски получатели, други разходи, свързани с пътуването и лечението й, от които иначе има нужда и право да се възползва, в случая не могат да покрити със средствата от дарителската сметка.
Ние сме в постоянен контакт с вас и знаем, че към момента не всички заявени преводи са осъществени и има още желаещи да се включат в кампанията, затова отправяме молба към вас да прекратите превеждането на средства в дарителската сметка, защото няма да можем да ги оползотворим!
Който има все пак желание да подпомогне Катрин, но не го е направил, може да го направи на алтернативна банкова сметка, с която тя може да се разпорежда и да извършва плащания чрез терминал:
Катрин Енчева Йоргова
IBAN: BG05UBBS80021095522630
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ!
Ценим всеки жест на добротворство! Вярваме, че доброто съществува и вие го доказахте!
Обичаме Ви!
Бъдете здрави! ❤️

Коментари

коментара