Перничанка участва в Мис Силикон: С ненадарени мъже не се занимавам, търся си жена

Перничанка се пробва за Мис Силикон. Тя е на 30 години, казва се Ивана Янева и е от град Перник. Наричат я „пернишката Ариел“ заради дългата й червена коса, видя ZaPernik.com.

Ивана споделя, че обича да се забавлява, а котката й е най-голямата й любов в живота. Ивана обича и да спортува. Относно кубиците силикон в гърдите й перничанката споделя, че е 405 кубика, но не е сигурна дали са двете или само едната и гърда.

Ивана участва в конкурса Мис Силикон преди всичко за забавление. Преди години се е занимавала с танци. Ивана от Перник казва, че е силна и независима жена, а парите за нея са много важни. Тя обаче споделя, че размерът е по-важен и от парите и ако си търси мъж, ще си избере такъв с по-голям размер, защото пари си има. А за нея нормален размер е …. 18-20.

Ивана споделя още, че не е разкрепостена в леглото, а любимата й поза е най-скучната.

„Приятел нямам, с глупости не се занимавам, не обичам такива неща, връзки…“, споделя в интервю за конкурса Ивана.

Няма и идеал за мъж, защото той е мираж.

„Аз съм силна и независима жена и си търся жена. Търся си приятелка. Отворена съм за предложения от момичета, защото от мъже ми е дошло до гуша. С мъже не се занимавам, нямам интерес“, казва кандатката за Мис Силикон от Перник.

Коментари

коментара