Гневен вик от кв. Тева: Толкова сте жалки! Познахте ли се, Боклуци?!

На поредните нерегламентирани сметища сред природата се натъкна перничанин на разходка в парк Урса в квартал Тева. Паркът за пореден път е превърнат в сметище, въпреки доброволческите акции по почистването му, въпреки стотиците редове и призиви изписани за проблема, въпреки факта, че в същата посока, но малко по-нагоре е сметището на града…но явно нафтата на някой е свършила до зелената горичка и е решил да се отърве от боклука си точно там. 

Ето какво пише Кирил Кирилов до ZaPernik.com:

„Отдавна не се бях разхождал към парк Урса, който се намира точно над кв.Тева и се чудя драги „ВЪЗПИТАНИ“ съграждани как може да сте такива СЕЛЯНДУРИ и да си изхвърляте покъщнината в гората и да съсипвате природата и нещата,които са направили хората, при положение, че сметището е наблизо, как може да сте толкова плиткоумни и деградирали ??? Такъв ли пример давате на децата си спрямо вашите постъпки ??? Замислете се малко, ако ви позволява капацитета на мозъка, трябва ли да правите това, трябва ли да обезобразите парка, гората която се намира там и да си хвърляте скапаните боклуци там ??? Толкова ли не са ви възпитали ??? Те хората са казали първите 7 години са най важни, явно при вас липсват, нужно ли е да сме такива простаци ??? Отговорете си сами на въпроса и се надявайте децата ви да не бъдат като вас, не им давайте такъв пример за безобразие !!!!“

По-шокиращото обаче е, че очевидно и служителите, отговарящи за чистотата на града мислят така, споделя Кирил.

„Попитах пазача, който пази сметището там, къде да си изхвърля боклука, защото то не работи. И той най- учтиво ми отговори: отиди ей там, в гората и го изхвърли„, казва Кирил.

Вероятно съветът на пазача е бил даден и на други, които без скрупули и чиста съвест са си стоварили боклука сред природата.

Коментари

коментара