Човекът на Корнелия Нинова в Перник потвърди бомбата на ZaPernik.com: Взех решение и депозирах моето оттегляне от първото място в листата на БСП

Човекът на Корнелия Нинова обявен за водач на листата на БСП в Перник Любо Бонев официално потвърди новината на ZaPernik.com, 24 часа по-късно, че се оттегля от политиката и няма да се бори за парламента. Както сайта ни писа, нито една от пернишките структури не подкрепи Любо Бонев за депутат. Това постави перничанина в много неловка позиция. Отделно опита на Корнелия Нинова да го подготви за бъдещ кандидат-кмет на БСП през парламента, също удари на камък.

Ето официалното обръщение на Любо Бонев към народа:

Скъпи съграждани и приятели, моите професионални качества и лични ценностни разбирания ми дават самочувствието да мисля, че съм полезен за хората, за общините в област Перник и за града ни, чрез моята работа, усилие и съдействие. Многократно съм показал и доказал с работата си и с обществената ми ангажираност като цяло до момента, своя професионализъм, както и желание да допринеса за развитието на общините в Перник.

Всеки един от нас, който милее за развитието на региона, за просперитета на общините, за по-добрия живот на хората, може и е длъжен да прави това, независимо на каква позиция се намира.

Твърдо вярвам, че в този сложен за страната ни момент, когато ни очакват поредица от предизвикателства и въпроси, на които да се намери решение, най-важното нещо е да бъдем единни, да бъдем обединени, да бъдем преди всичко хора. Моето разбиране за екипност и работа за развитието на региона ни донесоха успехи през годините и доведоха до резултати, които всички днес виждаме.

Взех решение и депозирах моето оттегляне от първото място в листата, като благодарих на Националният съвет на БСП за оказаното доверие и номинирането ми за водач в 14 МИР Перник.

Ще продължавам да влагам усилия и енергия в работа за подобряване на просперитета на град Перник и общините в областта, за развитието на региона и за по-добър живот на хората, и съм сигурен, че заедно можем да постигаме много и занапред.

С УВАЖЕНИЕ :
д-р инж. Любомир Бонев

Четете в ZaPernik.com още горещи политически бомби в аванс!

Коментари

коментара