Страшна драма в ГЕРБ! Радомирският кмет затрива партията, те ще му го върнат тъпкано

Страшна драма тресе ГЕРБ Радомир, научи zaPernik.com. Вървят опити от сегашния кмет Пламен Алексиев (на снимката с микрофона) да ликвидира партията, която го доведе на власт и да ликвидира амбициите на всеки друг, който иска да се реализира в политиката от град Радомир.

Главата на общинския лидер на ГЕРБ Радомир Светослав Кирилов (на снимката в кръгче)беше взета от радомирския кмет. Кирилов бе премахнат като общински лидер. Светослав Кирилов обаче още е председател на Общинския съвет, а Пламен Алексиев кмет на града, но раздорите в местната централа на ГЕРБ са големи.

Амбицията на сегашния кмет да е едноличен диктатор в Радомир стигат до там, че радомирци не издигат свой кандидат-депутат за миналите избори в листата на ГЕРБ. Според запознати, сегашния кмет не може да преживее, че някой друг , освен него, може да го има на предизборния плакат, било то и за народен представител.

В момента върви голяма драма в ГЕРБ, свързана с предстоящите парламентарни избори.

Не се знае дали радомирския кмет ще пусне местен човек да се бори за парламента, което е стара радомирска мечта – града да има депутат или отново ще запуши партията на Бойко Борисов в града на бозата.

От централата в София вече начуват за радомирските драми и феодалните амбиции на Пламен Алексиев. Ако радомирци не издигнат отново депутат и не се борят за добър резултат на ГЕРБ, може Пламен Алексиев да остане без подкрепата на най-голямата партия догодина, когато са кметските избори, научи ZaPernik.com.

Очаквайте подробности!

Коментари

коментара