Корнелия Нинова взриви БСП Перник! Такъв разпад не е имало! Левицата в миньорския град е сразена

Българската социалистическа партия е сразена. Такъв разпад не се е виждало скоро време в столетната партия. 

След като сайта „За Перник“ гръмна бомбата, че лично Корнелия Нинова издига за водач на листата за кандидат-депутати Любомир Бонев, червената партийна централа е взривена.

Людмил Сапардков

Любомир Бонев е приближен до олигахра Людмил Сапардков, който не се полза с добро име в Перник, но активно участва задкулисно в реденото на изборите от десетилетие.

Напрежението около Любомир Бонев не е от първи път. Преди години същия стана отново депутат и набра негативни реакции около себе си, но тогава партията си замълча. Сега обаче разкола е необратим.

Пълен бойкот

Тъмно-червени структури като тези в Брезник и Радомир, както и изцяло пернишката структура скачат срещу кандидатурата на Любомир Бонев за депутат. Масово комунистите в Перник отказват да работят за изборите и заплашват с бойкот левицата.

Удар по кмета

Голям удар преживя и кмета на Перник Станислав Владимиров. Любомир Бонев още от сега анонсирал, че ще се кандидатира от името на БСП догодина за изборите, а Станислав Владимиров да си търси партия, ако иска втори мандат да бъде кмет на Перник.

Очаква се всички партийни структури на БСП да бойкотират резултата на изборите, а не да го засилят. От друга страна Любомир Бонев ще чака подкрепа именно от олигарси и техните разклонения в Перник. Людмил Сапардков е човекът, който може да му даде коорпоротивен вот.

Очаквайте подробности в ZaPernik.com!

Коментари

коментара