Председателят на ГЕРБ в Перник: Трябва да върнем надеждите на хората

„За пореден път мобилизираме силите си и тръгваме с добра кондиция и увереност за предстоящите избори за парламент. Трябва да върнем надеждата на хората, всички станахме свидетели на подли политически игри“, заяви председателят на ПП ГЕРБ – Перник Денислав Захариев преди началото на консултациите при областния управител за определяне състава на Районната избирателна комисия на 14 Пернишки многомандатен район.

Неадекватността и некомпетентността на управляващите хвърли страната ни в поредица от кризи. Всеки български гражданин вече изпитва „промяната“ на гърба си“, коментира Захариев и изрази надежда, че отново очаква силната подкрепа на перничани.

Във връзка с участието на ПП ГЕРБ в изборите за Народно събрание, насрочени на 2 октомври 2022 г., общинският лидер Денислав Захариев направи следните предложения за попълване на състава на РИК-Перник от квотата на партията:

За длъжност „заместник-председател “ на РИК-Перник – Румяна Николова Петрова, с висше юридическо образование;

За длъжност „член“ на РИК-Перник – Валентина Страхилова Генадиева – Димитрова, с висше образование „Управление на здравните грижи“;

За длъжност „член“ на РИК-Перник – Светлана Кирилова Петкова, с висше образование „Публични финанси“ ;

Резерви за член: Роза Венева Стоилова, с висше икономическо образование .

Коментари

коментара