Вълна от благодарност към пернишки лекари: Не слагайте всички под общ знаменател

Вълна от благодарност заля пернишки лекари след пост на Милена Тодорова в социалната мрежа. Жената отправя  благодарност към лекари от пернишката болница МБАЛ „Рахила Ангелова“ и призовава да не слагаме всички лекари под общ знаменател, стане ли дума за лошо отношение. 

Ето какво пише Милена:

Здравейте граждани и приятели на град Перник !
За пореден път се реших да пиша , защото това , което пиша го пиша с цялото си сърце и огромните ми благодарности .
Наложи ми се да постъпя в пернишката болница в хирургично отделение . Трябваше да се отстрани доброкачествено туморно образование на главата и трябваше да ми се отстранява нокът на левия крак . Мога да изкажа огромни благодарности на персонала в хирургия и на прекрасния д-р АСЕНОВ ! Това е един от малкото доктори , които бих казала правят чудеса с пациентите си . Първо има отношение , второ работи с лекота и от сърце и трето той е Човек с главно „Ч“ . Уникално отношение и прекрасно свършена работа . Хора , ценете такива доктори , защото са малко и са на изчезване . Въпреки упреците и обидите спрямо медицинския персонал в пернишката болница искам да ви кажа , че там все още има и доктори , които мислят и се отнасят отговорно към работата си . Д-р Асенов е един от тях ! Към него ще добавя и д-р ТОДОРОВА от травматология , д-р ИЛИЕВА от Инфекциозно , д-р СТЕФАНОВ пулмолог и знам , че има още като тях , макар и да не са много , но аз казвам за хора , които са ме лекували и са дали всичко от себе си за да се чувствам добре ! Тези хора заслужават прекрасно отношение от всеки един пациент потърсил тяхната помощ .
Уважавайте ги , ценете ги , защото ако загубим и тях болницата ще остане на произвола и рано или късно ще се затвори и тогава вече започват проблемите със лечението в града ни . Забелязвам по коментари , че много хора слагат всички медици под общ знаменател , но питам защо заради някакви си там безотговорници да патят и другите , които са коренно различни спрямо останалите ?!! Според мен това не е редно !
Благодаря още веднъж на медиците ни ! Радвам се , че ги познавам и са част от голямото семейство на болница „Рахила Ангелова “ гр. Перник !!!

Под поста на Милена още перничани отправиха благодарности към медиците на Перник, които успяват да дадат максимума от себе си за здравето на хората в града.