Още яки снимки от зрелището LEGION-RUN в Перник

За осма поредна година и за първи път в Перник приключенският дух събра на едно място любителите на силни усещания от цялата страна. 

Legion run продължава и над 4000 участници и стотици зрители не спират да се събират на мотополигона над кв. „Мошино“. Почти половината от участниците вече преминават по трасето, на което ги очаква катерене с въже по отвесна стена, ледена вода, кални препятствия, въжени стени, пълзене под бодлива тел и още много предизвикателства. За публиката са осигурени много забавления и активности, а събитието е безплатно за всички зрители.

Събитието, което няма състезателен характер, а цели да покаже отборен дух бе открито от секретаря на община Перник Мартин Жлябинков, който поздрави участниците и им пожела успех в преминаването на всички препятствия.

„Радостен съм, че заедно с организаторите на Legion run успяхме да осъществим това голямао събитие и следващата година отново ви очакваме в Перник. Подготвянето на трасето беше предизвикателство, преминаването му също няма да се лесно, но ако се подкрепяте няма нищо невъзможно“, каза Жлябинков.

Вижте още незабравими моменти:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

LEGION RUN: Зрелищно събитие с 3000 участници за първи път в Перник

Над 4000 души мерят сили в най-голямото зрелище – LEGION-RUN утре в Перник

LEGION-RUN: Боби от Игри на волята води легионерите в Перник – СНИМКИ

Коментари

коментара