Още един пребит от прокурорския син в Перник застана пред камера – ето какво разказа

Още една жертва на прокурорския син от Перник се престраши да застане пред медиите и да говори за побой над него. Мъжът твръди, че е жестоко пребит от Васил. Той обаче не желае да показва лицето си. 

Пострадалият казва, че Васил Михайлов го е нападал преди няколко месеца заради слух, че е обсъждал приятелката му. Въпреки белезите от побоя, мъжът не подава жалба. Страхува се и да застане с лицето си пред камера. Пребит е пред заведение в центъра на Перник.

„Направиха ни интрига и той съвсем приятелски ме викна навън. Докато си говорим, започна да ме удря с метален бокс предимно в лицето. След това ме събори на земята и започна да ме рита. Разби ми устата, носа и ми разцепи ухото”, разказа пострадалият пред Нова тв.

Свидетели на случката е имало- техни приятели, но нито един не се е намесил. Просто стояли и гледали отстрани. От близкия блок едно жена излязла и се провикнала, че ще викне полиция. Но биячът продължил да налага, дори заснел „геройството“ си на клипче.

„Искат да се страхуват от него. Показва  и праща тези клипчета сред приятелите си“, разказва битият.

След побоя той отишъл в болница, но не казал истината на лекарите. Излъгал, че паднал, но те не му повярвали, оказали му първа помощ. Ако е казал, че е пребит, щели са да викнат полиция, но не му се занимавало с полиция, жалби и прокурори, защото знаел, че това до никъде няма дастигне.

Две седмици са му били необходими да се възстанови от раните и близо три месеца да се отърси психически от случката. Страхувал се за това да не се случи нещо на близките му.

Пребитият казва, че Васил се занимавал с наркотици и лихварство. На длъжниците, които са се забавили с ден-два прокурският син им показвал улично правосъдие – пребивал ги от бой, чупил им колите, дори запалил една- две коли, твърди още пребитият мъж.  Той казва, че за едно момче зане,че е подало жалба, но нищо не се е случило, дори не са го извикали в полицията.

„Според мен, ако стигне до подаване на жалби, това ще стигне до него (Васил), той ще разбере, че са се опитали по някакъв начин да му навредят и ще започне да си го връща“ – разсъждава пребитият.

Той не вярва, че Васил ще получи справедливост.

„Според мен ще го пуснат под домашиен арест или ще го изкарат с психически отклонения и ще продължи да си прави същите неща“, смята жертвата на Васил.

От Нова тв призоваха, ако има още пострадали, които искат да говорят, да се свържат с тях, самоличността им ще бъде скрита.

Говорете, говорете, за да има справедливост – призоваха журналистите.

Можете да видите видеото:

Коментари

коментара