УСПЯХМЕ!!! Сумата за лечението на Стиви е събрана!

Добрите хора в Перник и България за пореден път сътвориха ЧУДО! Непосилната сума за лечението на едно пернишко момче е събрана, съобщиха близките на Стиви, разбра ZaPernik.com. Сега единствено остава да се молим и медицината да си свърши работата, а нашето момче да оздравее.

14-годишният Стивън е с рядка болест Сарком на Юинг, която изисква сложно и дълго лечение, много химиотерапии, но и много, много средства. Тъй като семейството избра да спасява детето си в Германия, нужно беше да бъде събрана сума от близо 600 000 евро. Благодарение на българите, които застанаха зад Стиви половината сума бе събрана и той незабавно отпътува за болницата в Германия. Кампанията обаче продължи „на тръни“ за събирането и на останалата част от средствата.

А днес майката на Стиви съобщи СТРАХОТНАТА НОВИНА. Ето какво написа Елизабет до всички:

„Здравейте,приятели и ангели на Стиви. Преди четири месеца създадохме тази група с надеждата,че има хора които ще помогнат да съберат средства с които нашия син Стиви да има шанса да се лекува на място където има специалисти и където ще направят всичко необходимо да излекуват Стиви от коварната болест.
Всичко тръгна хаотично бяхме в шок, неинформирани дълго време нямаше окончателна оферта. Ужасът беше когато видяхме огромната сума, която болницата иска за лечението на Стиви. Бях отчаяна, че това е сума, която не можем да съберем. Но благодарение на вас прекрасни хора ние успяхме.

ВИЕ УСПЯХТЕ!

СУМАТА КОЯТО СЕ ИСКА ОТ БОЛНИЦАТА Е СЪБРАНА!
СУМАТА ОТ 581 910евро.
ПОКЛОН ПРЕД ВАС,ПРЕД ДОБРОТАТА И ЧОВЕЧНОСТТА!

Вие дадохте шанса на нашия син да получи най-доброто лечение.
Вие чухте нашата молба.
Вярвам, че и Бог ще чуе молитвите ни и това, което искаме всички ще се сбъдне,Стивън да пребори болестта. Пътят продължава, той ще бъде дълъг и труден.
Няма думи, с които да изразя благодарността, уважението и респекта които изпитвам към вас. Без вас нищо от случващото се нямаше да бъде възможно.
Благословен да е всеки един от вас, който отдели от средствата си, от времето си за миг не спряхте да организирате мероприятия, да се разделяте със скъпи за вас вещи, дечица които се разделяха със спестяванията си.
Приятелите на Стиви, които бяха неуморими в каузата.
Неговите съученици и преподаватели.
Огромно благодаря на треньорите на Стиви, които не спряха да помагат и на всички футболни клубове.

РЕСПЕКТ!
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ!
ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ!“

Коментари

коментара