Нина Николова от Перник влезе в националния отбор на България по тенис на маса

Шампионката до 13 години Нина Николова от спортен клуб по тенис на маса „Металик“ Перник ще участва с националният отбор на предстоящото Балканско първенство в кк Албена от 22 до 26 юни, съобщиха до ZaPernik.com  от клуба. 

В гр.Пловдив се проведе контролата за националният отбор, а Нина успя да спечели първото място до 15 години кадетки. Николова е поканена да вземе участие в „Олимпийски надежди“ организирано от Българския олимпийски комитет в кк АЛБЕНА до 19 години от 12 до 14 юни.

Нина постигна исторически успех за Перник тази година на индвидуалното Държавно първенство гр.ВАРНА до 13 години. Тя е шампионка в дисциплините индивидуално, двойки девойки с Жаклин Райкова „Дигеста“ гр. София и смесени двойки с Людмил Димитров „Комфорт“гр. Варна.

Нина Николова завърши сезона с осем медала от Държавни първенства. Тази година  направи своя много добър дебют в „А“ Републиканска група жени.

Треньорите Емил и Емилия Михайлови са изключително доволни от представянето на всички състезатели на СКТМ“МЕТАЛИК“ за успешния сезон и спечелените медали в различните дисциплини.

Коментари

коментара