Хотел в село Кладница търси рецепционист и камериерка. Още свободни работни места за Област Перник

Хотел в село Кладница търси рецепционист и камериерка. Изискването за тази длъжност е средно образование, една година опит в сферата, компютърна грамотност и английски език. Заплащането е 900лв. на месец. Крупие пък се търси за работа в Перник. Изискването е да има средно образование, а заплатата е в размер на 1000лв. месечно, съобщава ZaPernik.com.

На трудовата борса за свободни работни места продължават да се търсят строителни работници и шофьори на висока заплата. Търсят е и билкоберачи, библиотекари, касиери, пощенски служители. Фризьорски салон предлага работа за фризьор на 1500лв. месечна заплата в Перник. Търсят се и лаборанти и химици, лесничей, горски стражар и др.

В село Сирищник имат нужда от санитар, медицинска сестра и готвач.

В село Студена – барман, готвач, салонен управител, а заплатите са малко над 1000лв.  Търсят се и машинни оператори за шиене, работник по строителството

Продължава да се търси работник по строителството за Белгия със заплата от 3600-4400 лв.

В Радомир търсят общ работник.

В Рударципомощник кухня

В село Слаковци търсят барман, сервитьор и работник кухня

В кв. Църква също са няколко свободните работни места – за готвач, помощник-готвач, сервитьор, барман със заплащане от 1200лв.  Търси се още хигиенист/чистач и шофьор на лекотоварен автомобил.

В кв. Бела вода търсят четирима пощенски раздавачи на 328лв. заплата.

В с. Люлин търсят печатар и общ работник.

В с. Друган търсят машинен оператор за шиене на облекла.

В град Брезник търсят билгоберач.

Всички актуални свободни работни позиции можете да видите тук: Free_SRM-08.06.2022