Директна среща между работодатели и безработни хора организират в Областна администрация Перник

Областна администрация Перник и дирекция „Бюро по труда“ организират кариерен форум на 14 юни

Под патронажа на областния управител Кирил Стоев и в партньорство с дирекция „Бюро по труда“ – Перник на 14 юни 2022г. се организира кариерен форум.
Целта на събитието е да позволи директна среща между работодатели и хора в трудоспособна възраст, които искат да започнат работа. Във форума ще бъдат поканени да се включат и граждани избягали от войната в Украйна, които пребивават на територията на област Перник и желаят да започнат работа в страната.

Събитието ще се проведе в зала „Атриум“, във фоайето на Областна администрация – Перник, пл. Св. Иван Рилски №1Б, от 10:00ч. на 14 юни 2022г. (вторник).

Необходимо е фирмите, които желаят да се включат в събитието да координират своето участие с дирекция „Бюро по труда“, за обезпечаване на място, където всеки работодател да има възможност да презентира своята дейност и свободните работни позиции. Всички жители на територията на област Перник, които са безработни или желаят да се преквалифицират или да започнат нова работа могат да посетят форума и да получат подробна информация от изнесената приемна на дирекция „Бюро по труда“ – Перник.

Коментари

коментара