ГЕРБ Перник предупреждава: Гответе се за извънредни избори

„През всичките години, когато управляваше ГЕРБ, се градеше държавата. Правителствата на ГЕРБ бяха най-силните и с най-много реални действия. Последното правителство на Бойко Борисов промени държавата в правилната посока във всяко едно отношение“. 

Това каза народният представител от ГЕРБ/СДС Кирил Ананиев пред членове и симпатизанти на партията в област Перник. Той и областният координатор на структурата инж. Емил Костадинов се включиха в последното общинско отчетно-изборно събрание, което се проведе в Земен.

Двамата припомниха за важни проекти, които не се финансират от сегашните управляващи.
„България все по-сериозно губи позиции както във вътрешнополитически, така и във външно политически план. Правителството задълбочава проблемите вместо да търси решение“, посочи Ананиев.

„Благодаря за отговорното отношение на всички общински структури на ГЕРБ в Брезник, Перник, Радомир, Трън, Ковачевци и Земен, които проведоха по график отчетно-изборните събрания и направиха съответните номинации за новите ръководства, които ще бъдат окончателно утвърдени след решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ“, уточни инж. Костадинов.

Той също не скри притеснението си, че всички сме свидетели на безхаберното управление на сегашното правителство.

„Нищо не се направи за една година в държавата. Нито един лев не се инвестира в проекти, българите изнемогват с всеки ден. Такива щети се нанасят, че с години няма да можем да се оправим“, сподели Костадинов и заедно с Ананиев заявиха, че няма повече време да се чака, всички трябва скоро да се готвят за извънредни избори.

Коментари

коментара