Избраха с единодушие Денислав Захариев за общински лидер на ГЕРБ в Перник

Досегашният ръководител на общинската структура на ГЕРБ-Перник Денислав Захариев беше номиниран от областния координатор Емил Костадинов.

Предложението беше единодушно гласувано от всички партийни членове на отчетно-изборното събрание на партията. На форума бяха направени още номинации за организационен секретар и членове на ръководството на политическата сила.

Новото ръководство ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Сред участниците в събранието бяха народният представител Кирил Ананиев и координаторът на областната структура Емил Костадинов, които дадоха висока оценка за работата на цялото общинско ръководство.

„Това правителство е най-слабото в историята на България. Хората обедняват и бизнесите фалират. Трябват спешни и адекватни мерки за овладяване на галопиращата инфлация. Настоящото управление не само, че не е в състояние да предложи решения за редицата кризи, в които се намира страната, но и прокарва разделителни линии по традиционно консенсусни теми в българското общество и трябва да си подаде оставката, коментира Ананиев и поздрави всички членове на ГЕРБ – Перник от лидера на партията Бойко Борисов.

„Една година по-късно хората виждат лъжата в дадените обещания, виждат спрените проекти и липсата на посока. Неистините продължават. Въпреки всичко за нас е важно да продължим да работим съвестно и упорито, както досега, с добра организация на структурите и кметовете,за да покажем за пореден път, че ГЕРБ е сила в Перник. Неведнъж сме доказвали пред нашите избиратели, че сме отговорни и последователни в действията и обещанията, които даваме. Работим за хората и така ще бъде и занапред“, заяви Костадинов.

„ПП ГЕРБ – Перник винаги е била първа политическа сила в общината и в града“. С тези думи се обърна към всички присъстващи на събранието Денислав Захариев и направи отчет за дейността на структурата за времето, в което е бил председател.

„И този път не изневерихме на традицията през изминалите три парламентарни и един президентски избори и се затвърдихме като първа политическа сила в региона. Това се случва благодарение на вас, вашия авторитет и ангажираност. Не се уплашихте, въпреки репресиите и натиска на тогавашното служебно правителство. Освен в нашата община и областта ние показахме най-добри изборни резултати и в цялата страна“, припомни Захариев.

Той допълни, че днес се навършват точно пет месеца, откакто държавата се управлява от „Продължаваме Промяната” и всеки български гражданин изпитва промяната на гърба си.

Ръководството на ГЕРБ – Перник отправи благодарност към всички кметове на населени места, ръководители и организации, на всички участници в избирателните комисии за пълното съдействие и подкрепа през годините.

Коментари

коментара