Не е за вярване! Пиян шофьор от Перник превъртя дрегера с 3,10 промила

С рекордните 3, 10 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил 42-годишен перничанин.

Вчера, на ул. „Захари Зограф“ в  град Перник бил спрян за проверка лек автомобил „Опел Зафира“, управляван от 42-годишен мъж. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 3, 10 промила в издишания въздух. Взета ме у кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

Започнато е бързо производство и работата продължава.

Шофьор без книжка е установен от служители на Второ РУ.

Около 10, 30 ч. вчера, на ул. „Ю. Гагарин“ с посока на движение от кв. „Мошино“ към кв. „Църква“ е проверен лек автомобил „Ауди“ с водач 31-годишен перничанин. Установено е, че мъжът шофира в срока на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Започнато е досъдебно производство по чл. 343 „в“, ал. 3 от Наказателния кодекс.

62-годишен на съд за управление на автомобил след употреба на алкохол. 

На 01 април тази година, в радомирското с. Дрен бил проверен лек автомобил „Фиат“ с водач 62-годишен местен жител. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 44 промила в издишания въздух. След проведено разследване е привлечен като обвиняем и работата продължава.

Жител на радомирско село се изправя пред Темида за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.

На 07 май, от гр. Радомир посока с. Копаница бил проверен лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 37-годишен жител на с. Копаница. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин и канабис. Привлечен е като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 3 ат Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Коментари

коментара