Основаха нова футболна Академия в Перник

От този месец стартира дейност Академия Металург Перник. Вчера в зала “Панорама” пред публика от около 100 човека бяха презентирани всички детайли около структурата и дейността на клуба.

Новосформираният клуб ще има за цел да развива и популяризира детско-юношеския футбол, като прави подбор и селекция от ранна детска възраст за представителните си отбори. С целенасочена и последователна работа ще се опитва да изгражда уверени и креативни играчи.

Основния фокус ще бъде индивидуалното развитие на всеки един играч. Философията на Академията ще бъде фокусирана върху това всички набори в нея да практикуват атакуващ и динамичен футбол, ще бъдат възпитавани феърплей и никога да не се отказат. Клубът въвежда вътрешен правилник на треньорите, децата и родителите, както и хранителен план за неговите възпитаници.

Футболът и училището ще вървят ръка за ръка, Академията ще работи съвместно с приложението Sportclub. Това ще спомогне работата на всички нива в академията както организационно, така и спортно-технически. Треньорският щаб ще може да планира, тестира, проследява и въвежда статистика от тренировки и мачове на децата. Всяко дете ще има индивидуален профил и родителите ще могат да проследяват неговото развитие. Академия Металург стартира с млад и амбициозен треньорски щаб, който иска да разшири в най-скоро време.

Мартин Стефанов – директор и треньор набор 2007/08,2009,2013

Теодор Григоров – гл.треньор 10-15г и треньор набор 2011

Роберт Владимиров-главен треньор 5-9г и треньор набор 2012,2015/16

Юлиян Арсов – набор 2014

Борислав Петров – набор 2010

Мирослав Миронов – ст.треньор на вратарите

Ангелина Ангелова – пом.треньор на вратарите и гл.треньор девойки/sportal.bg

Коментари

коментара