Перничани събраха близо 12 000 лв. за два дни в подкрепа на Стиви

Стиви

11 880 лв. събра за Стиви благотворителния базар, който се проведе през почивните дни в центъра на Перник. Базарът се порведе на площада в града със съдействието на Община Перник, но и с много доброволци и дарители, които помогнаха начинанието да се осъществи.  

„Искаме да благодарим най-вече на всички дарители, без които този базар нямаше как да се осъществи, както и на организаторите Didi Dimitrova, Aneliq Simeonova, Olq Aleksandrova и всички помощници. Специални благодарности на Община Перник за безвъзмездно предоставените площи и съдействие, Чеверметата на Димитър Тренчев, Tsvetomir Vasilev и Bubble tea и Козуначените коминчета на Viki Deliiska-Kirilova, които работиха благотворително за каузата! Благодарим на Park Bar, Каменица, Erika Stanoeva, ByKiro, Десислава Христова, Magi Nikolova, магазин Fashion, РК Валяците, Светлана и Митко Темелкови, художничката Людмила Живкова и всички останали, които допринесоха със средства и труд и отделиха от времето си! Благодарим на всички перничани, които закупиха артикули от базара, пожелаваме ви да бъдете много здрави и да продължавате да помагате!
Нека никога не спираме да правим добро! Успех, Стиви, ние сме с теб!“, пише Мирела в групата за подкрепа на Стиви.

Перничанка казва, че на базара е имало прекрасни неща, които така и са останали непродадени и предлага те да бъдат качени в групата за Стиви, за да могат да се поръчат оттам. В нея хората качват от чаши и сувенири до кънки за лед в помощ на момчето.

Момчето се нуждае от животоспасяваща химиотерапия и в момента се лекува в Германия. Половината от нужните му средства са събрани, сподели наскоро майка му. Но парите за лечението му наистина са много. Ето защо продължават и инициативите в цялата страна в подкрепа на талантривия млад футболист.

Две кутии за дарения са поставени и в Мюнхен, Германия. Едната от тях е събрала 371,70€, съобщава Десислава Георгиева.