Луиза Григорова раздава храна на перничани в нужда за Великден

Актрисата от Перник Луиза Григорова – Макариев е част от екипа добротворци, които набират средства за нуждаещи се възрастни перничани.

Както ZaPernik.com вече писа, доброволческата организация „Не си сам“ започна своя кампания в помощ на най-нуждаещите се в Перник. Те започнаха да набират храни от първа необходимост, които ще разпределят сред възрастни и крайнонуждаещи се хора от Перник и близките села дни преди Великден.

Организаторите искат да обхванат поне 250 домакинства в Пернишко.

Заедно с перничанка Луиза, чиято майка Ивет е шефка на известната модна агенция, в групата на „Не си сам“ участват още петима доброволци. За разпределянето на храните обаче те се нуждаеят от още и призовават всеки, който иска да се присъедини към тях да го направи за каузата.

„Искаме да помогнем и да стоплим сърцата на хора в крайна необходимост, най-вече възрастни хора от град Перник и селата от околността… Надяваме се много българи да се включат, много перничани да се включат“, споделя Луиза Григорова.

Луиза Григорова
Снимка: Луиза Григорова

Великденската кампания на „Не си сам“ вече е публикувана в платформата TimeHeroes.org, а профилите на инициативата в социалните мрежи се радват на нарастващ интерес. Всички, които искат да се включат с дарение, биха могли да посетят дарителския пункт в магазин Фантастико – Перник, който е на разположение всеки петък от 18 до 20 ч., събота и неделя от 11 до 13 и от 18 до 20 ч.

Желаещите да дарят, могат също да се свържат с организаторите на тел. 088 44 55 062 за лично предаване на хранителните продукти.

Препоръчителният списък включва: ориз, леща, брашно, консерви готова храна, боб, олио, захар, макарони/фиде, по-меки сладкиши и козунаци с дълга трайност.

Tова е пакетът, който получава всеки нуждаещ се. Всеки от дарителите би могъл да се включи с каквито и колкото пожелае от изброените продукти.

Коментари

коментара