Има ли въобще нападател в сагата за Денди?

Пет дни откакто приятелят на Денди го намира в безпомощно състояние в дома му, със спукан череп и на прага на смъртта. Първоначалната версия е, че светският  хроникьор от Перник е бил жестоко пребит от неизвестен извършител, който буквално се е опитал да го убие. 

А полицията безуспешно издирва извършителят.

Вестник 24 часа обаче намеква за друга версия на случилото се с Любомир Милчев – Денди. Изданието твърди, че в злополучната нощ, когато приятелят на Денди го намира в безпомощно състояние у дома, хроникьорът е бил солидно почерпен.

„Падал е няколко пъти докато стигне до дома си, както и вътре в жилището“, пише изданието.

Денди е открит от приятеля си в петък, около 2 часа след полунощ, а вратата на апартамента е била заключена.

Разследването продължава вече пети ден, като до момента няма данни Денди да е бил пребит или ограбен, както се тиражира в медиите, пише още 24 часа. Въпреки това продължава да се работи по тези версии.

Все пак медици казват, че Денди е удрян жестоко и само в главата – така, че едва ли сам се е наранил.

Междувременно един от близките приятели на Денди – Красимир Куртев, който е и автор на TrafficNews, споделя, че Денди е получавал много заплахи и обиди, но винаги избягвал да се конфронтира с някой, нито дължал пари. Според Куртев, ако става въпрос за нападение, нападателят по-скоро е познат човек, тъй като Денди не би пуснал в дома си непознат. Куртев гадае, че вероятно се касае за някакво отмъщение.

Днес стана ясно, че на светският хроникьор е направена втора черепно-мозъчна операция. Денди е в медикаментозна кома, от която не е излизал от приемането си със счупен череп.  Лекарите не дават големи шансове да оцелее. А близките на Люмобир Милчев-Денди се молят за чудо.

Коментари

коментара