Невиждан тормоз над момиче в училищен двор в Перник!

До пощата на ZaPernik.com бе изпратен клип, в който момиче е тормозено от съученичките си в училищен двор в Перник. Според нашия източник случката се разграва в двора на 6-то училище.

На клипа се вижда как няколко момичета са приклещили до стената своя връстничка, раздават й шамари, скубът я и я тормозят психически.

Зад кадър се чува женски глас: „Удуши я!“, „Смърт за к*рвите!“ Чува се смях. Момичето понася стоически тормоза, но в крайна сметка се разплаква.
„Не дей да плачеш. Ще ти мине като на…кутре“, подиграват се момичетата.

Малко по встрани се виждат и момчета, които пушат цигари и не реагират на унижението на момичето.

От видеото става ясно, че участничките в клипа са наясно, че ги снимат, а в края се показва и достолепен маникюр. Чуват се и гласове, че се пречи на заснемането.

Клипът не е за хора със слаби сърца и затова не го публикуваме. Считаме, че това е абсолютно недопустимо и ще го изпратим на съответните полицейски органи.

„Просто това не е нормално, родителите пускат децата си на училище и се надяват, че ще са в безопасност, а в същото време група момичета се събират и тормозят момичето поради незнайна причина.  Това се случва в двора на 6-тото училище. Ако решите може да го качите в вашата страница да видят хората до къде стигат днешните деца в училището.
Дори това не е за 1 ви път, има още много такива клипчета, трябва да се вземат някакви мерки, защото не е нормално“, пишат до сайта ни.

Коментари

коментара