Певицата София Георгиева: Две години живях затворена от срам вкъщи

София Георгиева
София Георгиева

Родената и живееща в Перник певица София Георгиева, изпяла песента „Син Талисман“ разкри подробности от трудния си живот в социалната мрежа Фейсбук, видя ZaPernik.com. Както се знае последно време, София Георгиева страда от алкохолни проблеми, но чак сега се престрашава да говори за това.

„Много изложих себе си преди 2 години. 20 години опазих имиджа си чист. Никъде не беше писало за мен нещо грозно, до момента, в който на един протест, който аз организирах, не ме спря полиция на тръгване от протеста. Показаха ме в най-грозната ми светлина по телевизиите. Това смаза целия ми имидж, който съм градяла. Накрая се изложих и това още ми седи. Хванаха ме с 1.6 промила алкохол“, признава София Георгиева във видео изповед.

„Две години живях затворена от срам вкъщи, като Рапунцел. Карах колело и пиех“, разкрива певицата на „Син талисман“.

„Най-важното е да съградим себе си, особено, когато нивото ти е над средното. Когато съпротивата ти се изразява, чрез употреба на алкохол. Когато не можеш да поемеш социума. Тогава е лесно да се изключим с чаша, две, пет алкохол. Аз още се боря с това“, споделя София Георгиева.

„Все още живея като Рапунцел в провинцията и гледам заснежените дървета“, казва тя.

„Когато сме мислещи хора и познаваме на теория принципите на днешния живот, много трудно прилагаме практически смисъла. А той не винаги може да бъде вкопчен в кариерата, смисъла е дълбоко в нас“, разсъждава София Георгиева.

Видео размислите й ги подарява на човек с име Тошко, който също се решил да влезе в клиника за зависимост от алкохол.

Коментари

коментара