Гласувайте! Здравка Евтимова се бори за Любимец на България

Пернишката писателка Здравка Евтимова е номинирана за Любимец на България в категория „Литература“, видя ZaPernik.com.

Здравка се бори за почетния приз заедно с другите номинирани творци – Стефан Цанев, Алек Попов, Галина Златарева, Георги Господинов, Михаил Вешим и Недялко Йорданов.

Венцислав Йорданов агитира за Здравка Евтимова в социалната мрежа:

„Ще се радвам всички приятели от Перник и не само, да подкрепим писателката Здравка Евтимова в класацията на БНТ….Разбира се че и другите имена заслужават внимание, но тя е един малкото съвременни автори класици изградили и популяризирала живота на обикновените хора от гр. Перник! За мен е чест че мога да я подкрепя. Пратете линка и на ваши приятели!

Гласуването е до неделя.“


ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЗДРАВКА ЕВТИМОВА ТУК!

“Любимците на България” е мултимедиен проект на БНТ, който цели да определи най-обичаните съвременни българи в катергориите спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и други любимци. Кампанията започна онлайн и бяха събрани повече от 10 000 номинации.

От 23 септември, всеки четвъртък от 21:00 ч., зрителите могат да видят топ фаворитите във всяка отделна категория. Водещ на формата е поп-звездата Миро, а в студиото компания му правят четирима панелистите, които коментират номинациите. Веднага след обявяването на номинираните за седмицата, зрителите имат възможност да гласуват до неделя за личността, която харесват най-много.

Големият финал ще е на 16 декември 2021 г., когато ще стане ясно и кой е любимецът на България.

Коментари

коментара