Драма при БСП: 6 жени се скубят за места в парламента от Перник

Женска листа регистрира БСП в Перник на предстоящите парламентарни избори, видя ZaPernik.com. Шест от осем места в листата са жени. Което значи интриги. Източниците на „ЗаПерник“ вече са заляти с първите компромати една срещу друга на жадните за власт комунистки. Но преди да проверим, не пускаме още нищо.

Голямата интрига на деня е отпадането на дъщерята на областния управител Симеон Василев – Галина. Тя беше наредена на последното унизително осмо място, но не е приела да участва в листа последна, при положение, че баща й е дайстващ областен управител. На последните избори, Галина беше на по-избираеми места.

Женски удари се готвят и по втората в БСП – Зорница Иванова. Тя била учителка в училище „Христо Ботев“ и единственото, което се чува за нея в момента в пернишката централа е: „Тая не може да говори„. Предстои да видим как ще се представи втората в листата.

Водач е близкия до Корнелия Нинова – Стоян Мирчев, известен със скъпоподстгриганата си брада, а трети е строителния бизнесмен от партията на Георги Първанов АБВ – Петър Първанов – Яхтата.

Ето цялата листа:

1. Стоян Мирчев
2. Зорница Иванова
3. Петър Първанов
4. Цветелина Людмилова
5. Валентина Андреева
6. Милена Иванова
7. Анна Славкова
8. Антония Гигова

ГЕРБ пък регистрираха листата си в Перник без особени изненади. Там водач е стария коцкар Кирил Ананиев. Вижте тук.

В Продължаваме промяната има драма. За водач в Перник е спуснат парашутистът-адвокат Никола Минчев, който се облажил с договор от Българската банка за развитие, веднага след като там почнали да командват Асен Василев и Кирил Петков. Вижте тук.

Коментари

коментара