Англия гръмна: Най-добрият двойник на Роналдо е…. „пернишкият“

Гаранция няма бившия футболист на „Миньор“ – Перник Даниел Златков да се прочуе в света с качествата си на футболист. Особено след като смени професията и стана ММА боец. Но със сигурност се прочу като най-добрият двойник на футболната легенда Кристиано Роналдо, разбра zaPernik.com. 

Още докато риташе с жълто-черната фланелка Дани Златков бе наречен „пернишкият Роналдо“ заради приликата си с оригинала.

А днес авторитетното издание „Дейли Мейл“ го определи като най-успешния двойник на португалеца.

Класация направена от онлайн изданието на Дейли мейл класира благоевградчанина на челните позиции за най-добри двойници .

„Хората ме познават като българския Кристиано Роналдо без да знаят истинското ми име. Това е причината да съм толкова популярен в родината“, коментира Златков, цитиран от престижното издание, цитирано от „България Днес“.

Името на настоящия ММА боец е наредено до световно известните двойници на Даниел Крейг, Ед Шийрън, Марая Кери, Риана и др. Всеки един от двойниците на известни личности споделя, че често се случва да бъде сбъркан със звездата на която прилича.

Дани Златков поне няма този проблем. 32-годишният спортист от Югозападна България няма как да бъде сбъркан, тъй като е известен като пернишкия Роналдо.

Коментари

коментара